از آنجایی که اشتغال، بهویژه اشتغال دانشبنیان، عاملی اثرگذار در توسعهی کشور بوده و بر رونق تولید و ارتقای شرایط رفاهی جامعه اثرگذار است، مقام معظم رهبری در سالهای اخیر به درستی و مکرراً به این موضوع اشاره داشته و مسئلهی اشتغال را برای کشور، یک مسئلهی اساسی عنوان کردهاند.
تیمی متشکل از دانشگاهیان متعهد مستقر در مرکز رشد دانشگاه خوارزمی، زمانیکه متوجه شدند مسالهی اشتغال برای ایشان تاجایی اهمیت دارد که حتی در نامگذاری شعار سال ۱۴۰۱ هم به این موضوع اشاره نمودهاند، برآن شدند تا با کمک دانش نوین فناوری اطلاعات و همچنین استانداردهای بینالمللی حوزهی کاریابی، دست به اقدامی نو بزنند و سامانهی بازار کاری مجازی موسوم به کافل را ایجاد کنند. عنوان کافل با تأسی از لقب امام صادق (ع) به معنی «کفیل و سرپرست» انتخاب شد تا انشاالله به این برکت، نقشی ماندگار در ساماندهی اشتغال در کشور ایفا کند.
هدف سامانهی کافل که با حمایت و نظرات مشاورهای اساتید دانشگاه، نخبگان دانش منابع انسانی و همچنین خبرگان حوزهی کار ایجاد شده است، اثرگذاری در حوزهی اقتصاد و توسعه و تلاش در بهبود شرایط رفاهی جامعه است. بنیانگذاران کافل امیدوارند در راستای معرفی فرصتهای شغلی گسترده، موانع ایجاد شده در اتصال کارفرمایان و کارجویان را کمتر نموده و به تسهیل فرآیند استخدام کمک نمایند.
با توجه به اجرای پروژهی کافل بهعنوان یکی از مأموریتهای ستاد توانمندسازی و تحول اجتماعمحور ۲۰۲۰ محله کمتر برخوردار کشور، شناسایی کارجویان و راهنمایی ایشان برای کسب مهارتهای لازم جهت اشتغال به کار با سطح درآمدی بالاتر جزو اهداف اصلی این شرکت است.
شرکت کارآفرینان فردای لیان (کافل) با اخذ مجوز کاریابی غیردولتی الکترونیکی (مجازی) به شماره ۱۵۱۲۲۵ از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران، تنها کاریابی آنلاین ایران است که کارجو و فرصت شغلی را بر اساس مهارت و شایستگیهای ذکر شده در استانداردهای آموزشی سازمان بینالمللی کار (ILO) که به تایید کارشناسان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی رسیدهاند، به یکدیگر متصل میکند.